Kontakt

logomaliMislite li da vam mogu pomoći u samo-spoznaji (sebe samih) putem sustava starijeg i od ove naše civilizacije pošaljite upit putem kontakt obrasca.
Astrologija je divna, tako duboka, mudra, nerijetko toliko precizna i jasna. Kao svjetlo koje vam pomaže da njime obasjate cestu. Plus još koji znak usput, da ne zalutate 😉
Od ulaznih podataka osigurajte datum, mjesto (grad) i što točnije vrijeme rođenja. U posljednjih 50tak godina ti se podaci ažurno upisuju u matičnu knjigu rođenih. Ipak, ako majka tvrdi da precizno zna vrijeme nečijeg rođenja onda je njena zadnja ;).

Odaberite ili samo ispunite kontakt obrazac sa Vašim upitom

Natalni horoskop

- nudi vam sve informacije od kakve ste energije "satkani", gdje su vam jake i slabe strane, talenti, strahovi, ljubav, želja, ona točka uživanja i sreće koju obično zovu - životnom misijom. Tu su i podaci o nekim ključnim razdobljima izazova i promjena, poslovnih, emocionalnih, kada je najbolje djelovati a kada - mirovati. I još puno, puno toga.

Godišnji horoskop

prati ciklus od godine dana između dva rođendana i najbolje funkcionira u odnosu na želje, namjere i očekivanja, pa kad uskladite vašu slobodnu volju i akciju s povoljnim trenutkom, to je - to 🙂

Partnerski horoskop

za sve vrste partnerstava, ljubavnog, poslovnog, prijateljskog partnerstva i za obiteljske odnose. Gdje su jake strane odnosa a gdje one slabije, koje, ukoliko ih osvijestite, mogu postati glavnim točkama oslonca. I, u konačnici, evolucije putem zajedništva.

Izračunavanje najpovoljnijeg razdoblja za začeće prema METODI DR. JONASA

partnerima koji žele djecu preporuča se prije svake invazivne metode pokušati samo uskladite termine ženine najveće plodnosti. Dva puta mjesečno. U različito vrijeme u danu, mjereno u cca pola sata. Ključan je Mjesec i njegov odnos prema odnosu Sunce-Mjesec u natalnoj karti žene. Zgodna i nerijetko vrlo uspješna metoda prirodnog začeća.

Budite slobodni odabrati što Vas zanima i pošaljite upit ili Vašu narudžbu za neki od ponuđenih horoskopa, sve informacije stižu putem e-maila vrlo brzo 🙂

Vaše ime i prezime (obavezno)

Datum rođenja (obavezno)

Sat i minute (obavezno)

Mjesto rođenja (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Subject

i Vaša poruka