NEUHVATLJIVA VENERA U VODENJAKU

NEUHVATLJIVA VENERA U VODENJAKU

Ona je svoja. Njena ljubav zaobilazi sva pravila i konvencije. Ona je drugačija i to se vidi – iz aviona. Venera u Vodenjaku, od 6. ožujka do 6. travnja onima koji vibriraju slično donijet će nekonvencionalne susrete iz kojih može nastati – ljubav života, ili tek lijepo prijateljstvo. Ne zna se. 😉 Njena nepredvidivost i neočekivani obrati koje nosi bliski su samo onima koji takvu energiju već nose u sebi, Vodenjacima i onima koji u svojoj natalnoj karti već imaju takvu, “vodenjačku” Veneru.

Ova Venera prelazi granice, kako onog – dopuštenog, tako i onog – mogućeg. Najviše iz razloga jer je tako odlučila. Pa ako je odlučila voljeti nekog, baš tog nekog, ne postoji prepreka koja će ju u toj odluci demotivirati, ili spriječiti. Bilo da je on – oženjen, puno stariji ili mlađi, bilo da se bavi najčudnijim ili najopasnijim poslom na svijetu, ili posla uopće nema pa baulja svijetom neshvaćen, neuhvatljiv, i sam. I nema tih roditelja, prijateljice ili suparnice koja ženu s takvom Venerom može odgovoriti od te ljubavi. Način na koji ovakva žena voli muškarcu ostavlja toliki prostor slobode da je se on sam, u jednom trenutku, želi odreći. Samo kako bi bio – njen.

Muškarac s ovakvom Venerom voli neobične žene, na neobičan način. Onu koju ni jedan drugi ne zna kako bi volio. Onu koja je toliko drugačija i toliko svoja i toliko slobodna da ne postoji način da bude trajno – nečija. Ali, usud je baš u tome, što se njemu samo takva sviđa. Bila ona astrologinja, svjetska putnica, forenzičarka ili arheologinja, ona je žena koja može biti sve samo ne poslušna domaćica, ovisna o muškarcu. Čak i ako su je životne okolnosti dovele do toga, ili je sama tako izabrala, ovakvu ženu muškarac nikada ne može posjedovati, bez obzira i na činjenicu da ju uzdržava i financira. Ona, jednostavno, zna “izmigoljiti” svakom obliku kontrole i dominacije. Možda baš zato jer ih ne doživljava. Ni na kojoj razini. I uvijek će neki muškarci biti oko ovakve Venere, kao pomagači, prijatelji, ljubavnici… Znajući da ne postoji taj “zlatni kavez” u koji se ovakva žena može zatočiti.

I zato će ovo vrijeme vladavine Venere u Vodenjaku donijeti mnoštvo naizgled slučajnih susreta, na neobičnim mjestima, s neobičnim ljudima, iz kojih, potpuno čudno i neplanski, može buknuti ljubav. Ili barem neki čudan i neobjašnjiv osjećaj povezanosti. Dovoljno jak da vas na neko vrijeme zarobi svojom čarobnošću. Dovoljno nekonvencionalan da se ne može smatrati formalnom vezom. A možda s vremenom to i postane. S Venerom u Vodenjaku nikad se ne zna. 😉