NEUKROTIVA VENERA U OVNU

NEUKROTIVA VENERA U OVNU

Od 3. do 29. svibnja Venera je u sazvježđu Ovna što će većina muškaraca i te kako osjetiti jer ženska energija, koju Venera simbolizira, u tom vremenu bit će sve samo ne nježna i pitoma. Ova Venera, uključujući i Vas, drage dame, koje ju imate u svom natalnom horoskopu je neovisna, neukrotiva, nestrpljiva, nerijetko i drska i izravna do te mjere da vam može biti neugodno što ste s njom u društvu a ona se upravo “istresla” na konobara ili nekog jadnička koji joj je samo htio udijeliti kompliment. No, učinio je to tako nespretno da je, nesretnik, ostao zakucan na zidu. Da svi vide kako prolazi onaj koji nije toliko moćan i jak, da, na prvu, “zakuca” nju.

Da, hrabra je, ali i bezobrazna, bez dlake na jeziku i, da nema ženske atribute, pomislio bi čovjek da je muško 🙂 . Upravo ta borba za prevlast, ta sigurnost i samopouzdanje jest dio njenog šarma, na prvu, no onaj tko ju bolje upozna, s vremenom shvati da je neumorna. I uporna u svojim pokušajima dominacije pod svaku cijenu. Uvijek i svuda. Neovisno o tome je li u društvu sa ženama ili s muškarcima.  Nju nikad nećete vidjeti da plačipičkari jer takve trenutke ostavlja za vrijeme kad je sama ili za vrlo, vrlo rijetke osobe iz svoje blizine. Kojih uglavnom nema. Jer ih je već otjerala svojom zahtjevnošću i “terorom”. Otvorena je i bez “dlake na jeziku”, izazovna bilo u odnosu na način na koji se odjeva ili na način na koji se ponaša. Bez predrasuda i bez obraćanja pozornosti na to je li neki njen postupak ili ponašanje društveno prihvatljivo ili ne.

Rano ulazi u ljubavne i seksualne veze, zaljubljuje se na prvi pogled, nesklona taktiziranju zbog čega joj većina veza kratko traju, nerijetko i jednu jedinu noć 😉 . Za nju je ljubav borba za prevlast u kojoj – nema predaje i u toj točki obično zaglavljuje jer, prije ili kasnije, u ljubavi je predaja i prepuštanje nužno kako bi ljubav živjela, i – preživjela 🙂 . Žena s Venerom u Ovnu pravi se da je muško, ostavljajući dojam neosvojivosti, iako će se, s vremena na vrijeme, bez problema ili zadrške, sama baciti na nekog muškarca kao na plijen na što će ovaj, predvidivo, pobjeći glavom bez obzira. Uočljiva, glasna, snažna i samopouzdana čini se kao da je u potpunosti svjesna sebe i zadovoljna sobom no, budući da planet Venera vlada Vagom a u Ovnu je u padu, rijetko koja žena s Venerom u Ovnu zapravo zaista jest zadovoljna sobom. Neke od njih su, iz tog razloga, žicarošice komplimenata, one druge pak, prikrivajući vlastitu nesigurnost, cijelo vrijeme prosuđuju druge nalazeći im mane, uhvaćene u začarani krug potisnutog osjećaja manje vrijednosti. Ova Venera traži jakog muškarca, dominantnog, vojnika, kirurga, pripadnika elitnih specijalnih policijskih snaga, nekog tko će ju ukrotiti ali, ako i naiđe na takvog, sve će učiniti da – ne bude ukroćena 😉 .

Ulazimo, dakle, u vrijeme ženske neukrotivosti, u vrijeme u kojem će žene (Venere) pojačano tražiti mušku pažnju. Bez obzira na to u kojem znaku je njihova vlastita Venera. Ako je ne dobiju, u onoj količini koja im je potrebna, zaboravite na njih. Odrezat će vas preko noći. Ili vas poslati – u kut. Ili, jednostavno, otići van s prijateljicama. A onda bolje da ne znate što bi se sve moglo dogoditi 😀 . Posebno 16. svibnja, kada će Venera biti u bliskoj konjukciji s Uranom u Ovnu, kada su svi obrati mogući. Doslovce preko noći. Od fatalnih susreta pa sve do prekida dugogodišnjih i, naizgled stabilnih, odnosa. Bit će to i vrijeme u kojem će se mnogi mlađi odlučiti za – prvi put 😉 . Vrijeme nabijeno energijom strasti, nerijetko i sile (ali i seksualnog nasilja) jer i Uran i Venera prave napeti aspekt kvadrata s Plutonom iz Jarca. Vrijeme puno malih, osobnih, skandala ali s velikom vjerojatnošću i u neki javni, seksualni skandal malo većih razmjera.

” Vlast je slast” ali znate ono kako kažu – “svaka sila za vremena”.