OSNOVE ASTROLOGIJE OD 22. SVIBNJA U ZAGREBU

OSNOVE ASTROLOGIJE OD 22. SVIBNJA U ZAGREBU

22. svibnja (petak), krećemo s tečajem iz Osnova astrologije koji će se, dinamikom od 4 tjedna, do 13. lipnja, petkom i subotom u poslijepodnevnim satima, održavati u Zagrebu u prostorijama HUMNIK Centra (Savska 79 c).

Svi vi koji ste željeli ući dublje u znanja ove drevne vještine, čiji je osnovni cilj doći do informacija o našim najvećim potencijalima i vremenu najbolje realizacije onoga što želimo, prijavite se do, najkasnije, četvrtka, 21. svibnja 2015.

Tečaj traje 32 sata i obuhvaća osnovna znanja iz područja teorije Astrologije. Naučit ćete kako izraditi i tumačiti natalnu kartu (horoskop), osnovni alat u području natalne Astrologije. To uključuje:

– 12 znakova zodijaka i njihova simbolika

– 12 astroloških kuća i njihova simbolika

– 2 svjetla (Sunce i Mjesec) i 8 planeta i njihova simbolika po znakovima i kućama

– aspekti između planeta i njihova značenja

– analiza natalne karte po područjima (emocionalni život (ljubav i partnerstvo/brak), poslovni život, financije…)

 

Naglasak je na osnovnim principima astrološke simbolike integriranim u svojevrsni kvantni pristup koji ne isključuje slobodnu volju, u segmentu kreiranja vlastite realnosti te u natalnoj karti kao temelju izbora prinicipa svijeti tzv. “višeg ja” prije iskustva ljudskog života. U tom smislu, astrologija nije deterministička, “sudbina” ne postoji a slobodnom voljom svijest, u skladu s osobnim sustavima vjerovanja, svjesno percipira i iskustveno doživljava, putem raznih životnih iskustava, život kao najšire područje mogućnosti osobne evolucije. Naglasak je, dakle, na upoznavanju osnovnih principa kako biste astrologiju mogli koristiti kao alat osobnog rasta te za svjesno kreiranje realnosti.

Svaki polaznik dobija kratku analizu vlastite natalne karte u interaktivnom pristupu te knjigu “ZVJEZDARNIK: astrologija 12 znakova”

Cijena tečaja: 1250 kn, plativo u cjelosti ili u dva obroka (625 kn prije početka tečaja, 625 na kraju)

Trajanje: 32 sata ukupno, 4 tjedna, 8 sati tjedno (4  sata u petak i 4 u subotu)

Podaci o računu za uplatu:

HOLISTIC OSIJEK
Cvjetkova 10 b, 31000 OSIJEK
IBAN računa HR23 2340 0091 1106 20812
opis plaćanja: tečaj astrologije

Prijave putem obrasca:

[contact-form-7 id=”686″ title=”Prijava za tečaj astrologije”]