POMRČINA SUNCA ILI - KAKO PRIVUĆI OBILJE

POMRČINA SUNCA ILI – KAKO PRIVUĆI OBILJE

Travanj je bio jedan od, astrološkim rječnikom rečeno, najneuobičajenijih mjeseci u posljednjih nekoliko godina. Nakon pomrčine Mjeseca i velikog kardinalnog križa, 28. travnja događa se prva, od dvije ove godine, pomrčina Sunca. Mjesec i Sunce su u Biku, znaku obilja i – materijalizacije “razbijajući” aspektima aplikacijskog (prilazećeg) sekstila s Jupiterom u Raku i trigona s Plutonom u Jarcu..  Nakon što je pomrčina Mjeseca posijala sjeme promjene Veliki križ neke je, svojom planetarnom energetikom napetosti, već motivirao na akciju u smjeru onoga što žele ili, ako ništa drugo, za početak onoga što – ne žele prihvatiti kao dio vlastite stvarnosti, ostali će imati prostora za takve odluke u tjednima i mjesecima koji dolaze.

No, ako je vaša vizija, potaknuta željom i vjerovanjem u mogućnost ispunjenja uz potpuno prihvaćanje vaše istine kao jedine najbolje za vas rezultirala namjerom u smjeru djelovanja, akcije, svjesne zapovjedi stvarnosti cijelog vašeg bića, ako ste prošli kroz svih 6 točaka manifestacije i, kao 7.-mu, pri tome, otpustili svako očekivanje ili vezivanje za ishod tada će simbolika znaka Bika ukazati na to da ste savršeno pokrenuli mehanizam pristizanja svakog obilja u vaš život.. To je znak da ste, svojom svijesnošću nadišli granice mogućeg koje postavlja racionalni um i da za vas ništa više nije nemoguće. Nedavni Veliki križ otvorio je prostor rušenja svih barijera i ograničenja, a najviše onih kojima smo sami sebe najviše ograničili, vjerujući u to da smo nemoćni, u to da nam nema druge već prihvatiti pravila koje nameće sustav, očekivanja onih koji nas okružuju, bilo da je riječ o šefovima, partnerima, roditeljima… Sve ovo govori upravo suprotno: ne samo da je moguće, već jest tako, do točke – čuda! Zapravo, uvijek je bilo tako, ali to vam je kao kad ne koristite neki program u računalu samo zato jer nemate pojma da je uopće instaliran, već “mislite” da vi “to” nemate ;-). A zapravo je riječ o glavnom operacijskom sustavu, o Windowsima bez kojih ni jedan drugi program ne radi :-).

Križ donosi ubrzanje, počinjemo raditi na bržem “procesoru”, što znači kako će svaki naš sustav vjerovanja sve brže manifestirati stvarnost u skladu s tim vjerovanjima. Konstelacija Velikog križa svojom simbolikom ukazuje i na mogućnost korjenskih promjena u našem sustavu, potaknutima na razne načine, ali sve brže i brže. Pomrčina Sunca, pak, najavljuje vrlo brz rezultat u našoj vidljivoj realnosti. U obliku manifestacija svega onoga što želimo. Toliko intenzivno i u skladu s našom strujom misli i očekivanja da će to biti brutalno. Prema onoj narodnoj “Pazi što želiš (svjesno ili nesvjesno) da ti se to ne bi ostvarilo”. Dakle, za one koji će to primjetiti, počinje nešto toliko zabavno da će se iznova osjećati kao djeca, sretni, u čudu, entuzijastični a neki i toliko razigrani da će ih biti milina gledati. I učiti od njih ;-). Jer, u konačnici, mi jesmo djeca Svemira i Postojanja. I da, ovo jest naše – igralište. Ljutita i natmurena djeca nisu zabavna. Ako izaberete igru, dobit ćete toliko igračaka putem da nećete znati koju biste prvu uzeli u ruke :D.

Znak Bika ukazuje na to da je obilje tu, samo trebamo ispružiti ruku i uzeti ga, jer nam po prirodi i svakom postojećem zakonu ovog Svemira pripada. Prije toga još jedan mali detalj – razumjeti i prihvatiti da smo vrijedni svakog obilja već samim time što postojimo, i – izabrati ga. Jednako kao i radost koja je – naše prirodno stanje. Naša najčistija vibracija kao ljudskih bića. Jer, samo ćemo na taj način postati i ostati svjesni onoga što zaista jesmo, u paketu sa svim osobnim potencijalima koje cijelo vrijeme imamo na raspolaganju. Sve ove konstelacije otvaraju nam oči da to možemo napokon jasno vidjeti. I početi svjesno upravljati vlastitim željama. Na način da nam osjećaj radosti priskrbi još više razloga da budemo još – radosniji. Jer, poput zrcala, stvarnost može zrcaliti samo naš vlastiti odraz, nikako obrnuto ;-).

komentara

Powered by Facebook Comments