PROMOTIVNA PONUDA: Natalni horoskop

PromoNatalni_big

Rođenjem ostaje “otisak” trenutka u kojem smo rođeni, u kojemu smo se “kristalizirali” na materijalnoj razini i odlučili “odigrati” ulogu. Kao čovjek. Sa svim svojim vrlinama i manama. Kakve informacije krije taj trenutak u kojemu smo udahnuli prvi dah, ovdje, na Zemlji?  Kakvi ste uistinu, što ste odabrali da biste mogli biti? Koja je Vaša najbolja verzija Vas samih?

Astrologija je simbolički informacijski sustav kojemu cilj nije “predviđati budućnost” jer unaprijed određena, linearna budućnost jednostavno ne postoji. Postoji polje svih vjerojatnosti. I plan koji ste, na nekim drugim, “višim” razinama, Vi “smislili”. I odlučili to biti. Nije zgorega podsjetiti se nekih detalja tog plana. To jest moj zadatak. I moja misija. Da Vam pomognem prisjetiti se. U tom smislu osnovni alat, natalna karta (horoskop), predstavlja temeljne informacije o Vama. Doznajte ih.

Promotivna cijena natalnog horoskopa je 250 kn.

Podaci za uplatu:

HOLISTIC OSIJEK
Cvjetkova 10 b, 31000 OSIJEK
IBAN računa HR23 2340 0091 1106 20812
opis plaćanja: astrološko savjetovanje

cijena za uplate iz inozemstva 40 eura (u protuvrijednosti u ostalim valutama) i uključuje i troškove bankarske transakcije
SWIFT CODE: PBZGHR2X

Nakon što stigne potvrda o zaprimanju Vaše narudžbe, i obavite uplatu, Vaš natalni horoskop bit će Vam isporučen putem e-maila u roku od 3 do 4 dana.

Ovdje ostavite podatke: ime, datum rođenja, što točnije vrijeme rođenja, mjesto (grad) rođenja.

Unesite Vaše podatke :

Promotivna ponuda - NATALNI HOROSKOP

Vaše ime i prezime (obavezno)

Datum rođenja (obavezno)

Sat i minute (obavezno)

Mjesto rođenja (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

i Vaša poruka