VALENTINOVSKI PUN MJESEC

VALENTINOVSKI PUN MJESEC

Oho! Pun Mjesec dalazi nam taman nakon što završi “paganski” praznik ljubavi, Valentinovo,  odmah iza ponoći, 15. veljače u 00:53 😉

Pa da vidimo što nosi…
Kao prvo, u Lavu je, bit će dakle i potrebe za velikim djelima i dokazima ljubavi dan ranije. I od onih koji očekuju i od onih koji su namjeravali – dati. Kažem “namjeravali” djelomice i zato jer, dio njih, em neće svoje planove moći izvesti osim u kud i kamo skromnijim varijantama, na što ukazuje aspekt kvadrata Mjeseca i Saturna, em postoji velika vjerojatnost da neće naići na očekivanu reakciju. Uslijedit će, dakle, razočarenje. Tako to i biva sa svim – prevelikim očekivanjima 😉

Neki će, pak, imati problema i s riječima na što ukazuje opozicija Mjeseca s Merkurom u tzv. T-kvadratu sa Saturnom. Ni malo ugodan i poprilično “ohlađujući” aspekt. Rekla bih da najbolje šanse imaju oni “stariji” parovi, bilo oni s dužim stažom ili oni – u najboljim godinama, koji sebe već toliko dobro poznaju da će i gledanje Dnevnika doživjeti kao dovoljno dražesnu priliku za druženje.

Moguća je i komunikacija s bivšima (bivšom i/ili bivšim) a ako bude u svrhu opraštanja i onih “No hard feeling” razloga, onda je to više nego dobro. Ipak, svježe veze osjetljive su kao mladica stabla, i najmanje hladnoće može ih – zamrznuti. Dvije noći koje su pred nama, ona Valentinovska i noć punog Mjeseca, poznatijeg još i kao “Full Snow Moon”, mogle bi, kada je riječ o ljudskim emocijama i odnosima, poprilično oscilirati.  Od krivih postupaka, kašnjenja na “spojeve”, krivo izgovorenih riječi, onda kad ne treba i kome ne biste trebali, pa sve do prekida i hlađenja, zbog razočarenja. Bit će i situacija da netko ipak neće moći doputovati iz nekog udaljenog grada ili druge zemlje, iako je obećao/la. Pa će sve ostati na sms-u i u “virtuali”.

Neke će se stvari jasnije vidjet’. 😉 Čak i ako ne bude snijega. Jer, znate onu: ne pada snijeg da prekrije brijeg, već da bi zvijeri u njemu ostavile svoje tragove.

U konačnici, čini se kako će najviše profitirati oni koji su single, unatoč poprilično usamljeničkoj Veneri u Jarcu koju blizina Plutona još dodatno – baca u depru. Prirodni horoskop za ovaj pun Mjesec govori o Uranu u 5. kući, polju zabave i neočekivanih ljubavnih susreta. S nekim koga dobro poznajete, recimo prijateljem ili prijateljicom? Zašto ne? I to bi mogao biti – zanimljiv početak ;).