Retrogradni hod Venere u Jarcu

Retrogradni hod Venere u Jarcu

Od 05. studenog do 6. ožujka planet Venera boravi u sazvježđu Jarca. Odlično za sve pripadnike zemljanog trojstva (Jarci, Bikovi i Djevice) s obzirom na to da će imati dovoljno vremena za posložit ljubavne sličice. Jer, ruku na srce, vama uvijek treba vremena. Jer, nekako, morate biti sigurni da je to – to. 
I ostali, koji u Jarcu imaju podznak, Mjesec ili natalnu Veneru omastit će brk s ovom retro-Jarčevskom Venerom. Ljubav ih u ovom ili onom obliku – neće zaobići ;-).

Kakva je Venera u Jarcu? Prvo: operirana od neke velike strasti, ali zna biti i materijalistička. Ulazi u odnos zbog sigurnosti, materijalne ili neke druge. Treba joj vremena kako bi bila sigurna u ono što prema nekom osjeća.  Venera u jarcu je žena koja ostane trudna kada više nitko ne misli, uključujući i nju samu, da joj se to može dogoditi. Venera u Jarcu donosi i veze s razlikom u godinama i statusu . Ovih mjeseci moglo bi započeti dosta takvih veza. Obično starija žena i – mlađi muškarac. Ili (jako) stariji (bogati) muškarac i mlada, sirota, ljepotica. 


Sve u svemu, bit će zanimljivo. I neobično. Rakovima posebno. Jer im ova Venera ulazi u njihovo prirodno, 7. polje, polje braka i odnosa. Pa bi moglo biti i svatova. Osim toga, u ovom stelarnom položaju ona vraća tradicionalne vrijednosti, ali zbog kvadrata s Uranom iz Ovna, potaknut će i neke neočekivane ljubavne obrate. Čini se da mnogima koje ovaj Venerin ciklus dotiče u natalnoj karti, nakon ožujka, na polju ljubavi više ništa neće biti isto. Štedite. Pretjerivanja u zadovoljstvima ionako neće biti baš previše.