Zvjezdarnik by Goga

Moja ljubav prema astrologiji počela je u trenutku u kojemu mi je pala u ruke jedna zanimljiva knjiga, u kojoj se na jednostavan način pojašnjavaju osnovne odrednice svakoga od 12 znakova zodijaka. Kao pravi Ovan odmah sam se pronašla, i nestrpljivo krenula istraživati dalje, i dublje. Vremenom sam otkrila riznicu bogatu informacijama i znanjem koje se , u praksi , pokazalo izuzetno učinkovitim.zvjezdarnik_naslovnica_novo

Nažalost, relativno mali broj ljudi potrudi se istinski upoznati samoga sebe, jer sliku o sebi grade, uglavnom, na temelju onoga što o njima misle drugi. Čini se kako nas od samo početka programiraju roditelji i okolina, najviše putempravila koja nameće kulturno-civilizacijski milje kojem pripadamo.

Sretni su oni koji na vrijeme prepoznaju svoje dublje potrebe i urođene talente, i bez obzira na mišljenje onih oko njih “slijede svoju zvijezdu”. Veliki dio je nesretan jer, pokušavajući zadovoljiti sliku drugih o njima samima, izgube se usput, i nikada se više ne mogu pronaći, duboko nesretni zbog osjećaja gubitka i nedostajanja nečega silno važnoga i vrijednoga.

Svaki je čovjek svemir za sebe , biće vrijedno ljubavi i poštovanja, nadareno za posebna i samo njemu svojstvena područja kreativnosti. Netko za balet, netko za spravljanje slastica. Svi su oni umjetnici u onome što rade, ako u tome istinski uživaju. I upravo tome astrologija najviše može pomoći : u otkrivanju onoga što jesmo, što bismo mogli biti i što trebamo postati. Samo će to našem životu dati pravi smisao, jer ćemo na pravi način zavoljeti sebe, a tada ćemo znati na pravi način voljeti i druge.

Stoga je i ovaj blog jedan dio moga duga prema astrologiji, ali i pokušaj da se neki od vas isto tako duboko i intimno zaljube u ovaj iznimni sustav znanja koji će vam proučavajući ga, otvoriti vrata jednoga simboličkoga pisma starog tisućama godina i pružiti vam dokaz da i svijet i život imaju smisao, a on leži u neprestanom rastu i usavršavanju.

I zato : astrologija ne služi za proricanje. Ona služi niti za zabavu. Njezin cilj je učenje. O sebi, drugima u svijetu. I našem mjestu u njemu.
diploma

Diploma – profesionalni Astrolog

LIcenca

Licenca – Astrolog

A što se tiče Goge, ona je rođena u znaku Ovna, pripadnik tzv. baby book generacije, u vrijeme Beatlesa i seksualne revolucije Djece cvijeća, a netom prije vijetnamskih strahota.  Odrasla na Azri i novom valu osamdesetih, djetinnjstvo provela u predgrađu Osijeka, na Jugu II, školovala se u Gimnaziji i završila višu učiteljsku školu na Pedagoškom fakultetu u Osijeku. Nakon nekoliko godina traženja sebe sebe u nekomposlu, otkriva radio. Bila je to ljubav na prvi pogled (ili na prvi sluh) koja traje i dan danas. Astrolgijom se intenzivno bavi petnaestak godina, objavljujući autorske tekstove u astrološkim časopisima. Nekdje putem (1999.godine), završava program Internationa College of Astrology u USA, usavršavajući na taj način svoje teorijsko znanje. U praksi do sada broji nekoliko tisuća analiziranih osobnih horoskopa, uz želju da još puno uči, ali i da, dio onoga što zna o Astrologiji, podijeli i drugima.

 “Narudžba knjige Zvjezdarnik – astrologija 12 znakova”  (kliknite na link)